arya tayeebi
New Member
Hi, my sister gonna to visit US and like to convert to christian, is there any body know how she can do this and what is the step?
Hi, Unfortunately, you can not file now. You should have filed it the first year that you arrived in the US.Hello to my neighbors from Iran. I am from Saudi. The eastern part. Not sure if this thread is still alive but it is better than not trying. I have finally decided to file for asylum this year since I came to the US in 2008. I talked with a lawyer in 2014 and she asked me a question (if your mom was on her death bed, would that stop you from going back home to be next her?) that made me hesitate. But now, I finally made up my mind and have some money saved to apply for an asylum.
I talked with few lawyers now and they all said I should have applied for asylum in my first year. I never heard of that until now. Is it too late now? Is there a chance? Any advice would help a lot.
سلامسلام دوستان ایرانی
خواهش می کنم اگر کسی اینجا مطلع هست در مورد مصاحبه جواب من را لطفا بدید. خیلی نگرانم. من سال دئهزار و چهارده برای کیس مذهبی اپلای کردم. هفته گذشته یعنی دهم می برای مصاحبه دعوت شدم و به من گفتند دو هفته دیگه برات جواب می یاد. خیلی نگرانم. چند تا اشتباه کوچولو هم داشتم در مصاحبه ولی در مجموعه وکیلم گفت که روند مصاحبه خوب بود. الان به شدت نگرانم. خواهش می کنم اگر کسی اطلاعی داره به من بگید که چقدر دیگه طول میکشه که جواب بدهند. جواب که دادند چقدر طول میکشه که تراول داکیومنت برا خروج از کشور بگیرم؟ خواهش می کنم راهنمایی ام کنید. من برای خودم و پسرم که زیر بیست و یک سال است اپلای کرده ام. در ضمن دو هفته قبل از مصاحبه برای پسرم برای دومین بار فینگرپرینت آمد ولی برای من نه. به نظرتون چرا فقط برای پسرم که الان بیست سالشه نامه اومد؟ در ضمن آزمایش فینگرپرینت من و پسرم هم برای بار اول سال دوهزار و چهارده دو هفته بعد از اپلای کردن برای کیس مذهبی آنجام شد. پدرم به شدت بیمار هستند و آرزو دارم بروم و ایشان را در کشور دیگر ملاقات کنم. در وضعیت روحی بدی هستم.