• Hello Members, This forums is for DV lottery visas only. For other immigration related questions, please go to our forums home page, find the related forum and post it there.

DV 2013 Hungarian Selected Meeting Point

Be careful guys, California is the one of the most expensive states here in the USA, if you have nobody there do not start in Cali, 1cause your money will not enough for to many month....
That is why we chose a cheaper state like Nevada. The start is really hard, time is money and if you want to rent an apartment you have to proof more things that you can expected...

There are so many things that you do not know about the USA, it is ok you have been here for a vacation, but is not the same to live here and see the things inside day by day.

Now we are working and moving to an another apartment in a nice place, still hard to live here but later is gonna much more better than in Hungary:)

Good luck to everyone for 1st May, I hope my mother in law will be one of the winners:)
 
Hi guys,

Ok i had to write this message again, because the previous was deleted, since I've added some useful links...
Now I won't because i can see now how this system works.

Lidia80:
I have a master degree in Mechanical Engineering. I'm planning to work in the US as an R&D engineer.

Bukfenc:
Well I worked together with some people from the silicon valley, and pulled some strings.
But I'll only able to go there if I will be chosen in the lottery. Companies from the US do not like to spend time
with paperwork for your H1B visa, but if you got a green card, things are different.

Juicee
Yes I know I already did my homework! :)
Like if you live in SF it's better you find some flatmates, since the apartment rent fees are high, but as go souther from SF, apartment fees get cheaper.
e.g. if you wanna rent an mid level apartment in Cupertino it's starts about ~$1700/month.
But if you wanna rent an apartment in San Jose it's starts from ~$1400/month.


Cheers,
Petron
 
Hi again,

So, just to let you know, results will be available tomorrow from 18:00 (Hungarian time).

Good luck for all of us!

Cheers,
Peter
 
Köszi Petron!
Az időpontot én pl . nem tudtam :) Már csak 4 óra!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁ :)
Sok sikert mindenkinek!
És tessék írni, kivel mi lett!
 
Sziasztok!

Jelentem van isten és nagyon szépen köszönöm neki, hogy randomly selected lettem, 3. próbálkozásra összejött.

Remélem többen leszünk itt, akinek sikerült .
T.
 
Sziasztok!
Lehet én vagyok a béna, de nekem folyton hibát ír ki. A neveteket hogy írtátok be? Mármint nagybetűvel végig? Vagy mi lehet a baja? Már minden variációt kipróbáltam! Segítsetek!!! Köszi köszi
 
Nekem mindig ezt írja ki :(((

The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.
 
Úgy írtam be, ahogy a jelentkezési doksin van. Első betű nagy, a többi kicsi. Próbáld meg torolni az előzményeket, es újra inditani a böngészőt, hátha segít.
 
Sztibi, gratulálok!

Köszönöm!
Persze nincs garancia a sikerre, mert ugye 125k embert húztak ki, remélem neked, nektek is összejön a zöld kártya!
Az első napon regisztráltam, mert 2011.-ben is azokat húzták ki, meg máskor is, ne felejtsétek, hogy ezek szerint sok múlhat az időzítésen.
 
Köszönöm!
Persze nincs garancia a sikerre, mert ugye 125k embert húztak ki, remélem neked, nektek is összejön a zöld kártya!
Az első napon regisztráltam, mert 2011.-ben is azokat húzták ki, meg máskor is, ne felejtsétek, hogy ezek szerint sok múlhat az időzítésen.

Gratulalok!
En eppenseggel az utolso napon az utolso percben regisztraltam, kicsit feltem is, hogy mar nem fogadjak el, es tessek. Augusztusban irany Amerika :) Szoval szerintem nem attol fugg hogy ki mikor regisztralt. Ez csak a szerencsen mulik.
 
Akkor legyen magyarul, ha már ennyire belejöttünk:)

Gratula a nyertesnek és sok sikert a most nemkihúzottaknak jövőre! Zárójelben megjegyezvén, ha még lesz dv2015 egyáltalán.

Sok sikert azoknak, akik még nem kelltek útra és mostanság tervezik, gatyákat jól felkötni, piszok nehéz lesz az első pár hónap és ezt már tapasztalatból írom, de ha kitartóak vagytok és úgy álltok hozzá, h nincs visszaút akkor sikerülni fog!!!

Üdv.: Judit
 
Sziasztok!

A másik fórumról keveredtem én is ide, a 2013-as nyerők között voltunk, és mi is már túl az interjún, sikeresen! Mi kicsit később tervezünk csak kimenni, így a vízumért is csak később megyünk vissza, hogy később kezdődjön meg a fél év múlva kötelező belépés, de a lényeg, hogy megvan.:D

Szerintem nincs összefüggés, hogy mikor adja be az ember, mi az utolsó percben küldtük el a jelentkezést, pár órával a határidő előtt, legeslegutolsó nap. Első próbálkozás volt ráadásul, és baromi alacsony számmal húzták ki a férjemet. ;)

Nem tudom, hogy lesz-e 2015-ös, de az tuti, hogy amikor a 2010-es jelentkezésről (dv 2012) pár nappal lecsúsztunk, akkor is tele volt a net, hogy meg akarják szüntetni, és 2011-ben (dv 2013) már nem lehet jelentkezni majd így szerintem lesz, mégpedig olyan okokból, hogy ezzel tudják csökkenteni az illegális bevándorlók számát. (nagyon sokakat visszatart az, hogy hátha megnyerik, és akkor legálisan jöhetnek, és ezért inkább próbálkoznak, nem pedig illegálisan bejönnek/ itt maradnak)

Szerintem a baj inkább az, hogy sok olyan is próbálkozik, akinek gőze sincs az egészről, és nem is akar kimenni, pl. a 17 éves elküldi a szülei jelentkezését, akik nyilván nem fogják megtenni a többi lépést, ha meg is nyerik, meg akik csak beadják, aztán el is felejtik, még megnézni se fogják soha.... ezek mind elveszik a nyerési esélyt:(
 
Top