Hello Members, This forums is for DV lottery visas only. For other immigration related questions, please go to our forums home page, find the related forum and post it there.
Evet arkadaşlar o zarfın geldiği kişi benim. Bilemiyorum nasıl bir hata var onu iddia eden arkadaşlarda ama case number'ım hazır. Çıkış adresi de tutuyor benim adresim de tutuyor ve harıl harıl formları nasıl dolduracağım diye okumakla uğraşıyorum. En büyük problemim ünide okuyor olmam ve bunu formlarda nasıl belirteceğim. dsp 122 de ünimin adını yazdıktan sonra from - to ve degree kısımlarına ne yazacağımı bilmiyorum. Boş bırakmak da istemiyorum. Üni ya da master öğrencileri bu durumu nasıl belirtiyorlar, bir fikri olan var mı?
Selam arkadaslar,
bende 2011 kazananlarindanim, delaware deyim ve suanda OPT mi kullaniyorum, ilk formlari gonderdikten sonra henuz bi gelisme olmadi,
numaram 16xxx lerde, gorusme icin Ankarayi sectim, tahmini gorusme zamanim ne olur acaba??
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.