romania

Servus!

Eu sunt in Romania acum si ma gandesc sa vin din nou in USA,dar numaui dupa licenta(care va fi in sept)...

tu ? ai terminat fac in USA,locuiesti acolo...?

esti farmacista ? :)

eu aproape da,si as incerca o echivalare in USA...

ce stii despre asta ?in afara de faptul ca e destul de greu ?

mersi de raspuns

bye

salut
eu am terminat facultatea la cluj si acum stau in arizona. Eu am ceva probleme cu echivalarea ( am aplicat in feb 2004 , am primit o scrisoare de deficienta in nov anul trecut si acum astept sa vad cind ma aproba sa dau exam de echiv). E cam dificil pt romani( stiu citeva pers din rom care au ac problema-timpul) . daca eram din india lucrurile ar fi fost mai rapide.cam asta este povestea mea.
astept vesti de la tine.carmen

ciao !

Ciao !

Mersi ca mi-ai raspuns atat de prompt ... :)

Despre mine,,,anul acesta am licenta(tot la Cj studiez) si as vrea sa ma intorc in USA,insa nu sunt foarte hotarata.E mai complicat si cu plecatul dupa licenta,nu stiu daca sa merg pe un program de h2b sau altceva...
Tu cum ai plecat ? Ceva masterat sau alta portita ? :)

M-am mai gandit sa aplic pentru ceva internship dar si asta este destul de greu,nu stiu daca gasesc ceva sau pe cineva care sa ma accepte...

Deci pt romani e greu...ca peste tot,de altfel...

CAt timp iti trebuie sa inveti pt FPGEE ? mai mult de 6 sau 8 luni ? Si este necesara o viza de srudent pt a aplica?TOEFL-ul ti l-ai dat in Romania inainte de a pleca din Romania sau acolo?

Mersi pt timp si rabdare,,,pa pa!

Spor in toate !

Aura

noi am plecat cu viza de student(sotul meu isi face doctoratul aici).pt a aplica nu ai nevoie de nici o viza(poti sa aplici din romania-dupa ce termini cu licenta).vei avea nevoie de viza cind va trebui sa dai examenul.cit despre internship cel putin din cite stiu eu (si am contactat niste companii farmaceutice) nu iti sponsorizeaza nimeni viza de lucru decit dupa ce ai terminat examelul de echivalare(care include FPGEE. TOEFL, TSE-DUPA CE LE TRECI PE TOATE iti da board-ul national de farmacie un certificat cu care iti poti incepe internshipul)
eu mi-am dat toefl-ul aici (nu in rom).cred ca 4-5 luni sint suficiente pt fpgee.
stiu o fata din rom care a fost acceptata cu doar o luna inainte de exam si l-a trecut.........deci se poate......
mai mult dureaza pina te accepta.
iti trimit un mesaj privat cu adresa mea de email..daca mai ai intrebari e mai bine sa-mi scrii un email.
mult succes cu exam de licenta
carmen

mersi mult !

iti voi scrie cu siguranta ...

am muuuulte pe cap si inca nu stiu daca sa aplic sau nu pt state pt ceva program de lucru(clar dupa licenta) pt a lua viza ...

mai vorbim !!

pa pa

Aura